Новости спорта

Все о компьютерных, "приставочных" и "мобильных" играх
Ответить
Аватара пользователя
Kirochka
Сообщения: 91
Зарегистрирован: Чт, 01 июн 2017, 14:12

Новости спорта

Сообщение Kirochka »

Подскажите интересный сайт, где много спортивных новостей. Хочу сделать пару ставок.


Аватара пользователя
MarinkaR
Сообщения: 82
Зарегистрирован: Вт, 13 дек 2016, 14:09

Re: Новости спорта

Сообщение MarinkaR »

Вам сподобається ось цей https://sport.ua/uk сайт, де дійсно багато спортивних новин завдяки яким можно швидко розібратись і робити ставки на спорт. Я теж так роблю і вже заробляю перші гроші. А вам раджу ще дивитись прогнози.


Аватара пользователя
lenaR
Сообщения: 350
Зарегистрирован: Вт, 25 окт 2016, 19:25

Re: Новости спорта

Сообщение lenaR »

Спасибо за инфу, как раз искала


Аватара пользователя
Klim
Сообщения: 296
Зарегистрирован: Вт, 25 окт 2016, 19:27

Re: Новости спорта

Сообщение Klim »

Теж давно цікавлюсь новинами спорту. До речі, про ставки - їх почав робити зовсім недавно. Тут https://obratibukmekera.com.ua/parimatch/ побачив непоганий огляд одної з букмекерських контор, спробував зробити пару невеликих ставок, все сподобалось. Зараз розробляю стратегію, бо знаючи правильну на ставках можно заробляти непогані гроші.


wari2011
Сообщения: 472
Зарегистрирован: Чт, 17 ноя 2016, 08:20

Re: Новости спорта

Сообщение wari2011 »

Ось гарна інформація про футбол https://uefaeuro2024.com.ua/matchi/rumuniya-ukrayina/ Цей огляд є чудовим ресурсом для тих, хто хоче зробити ставку або отримати інформацію про майбутній бій між Румунією та Україною на Євро-2024! У статті чітко описані коефіцієнти, які пропонують різні букмекерські контори, що дозволяє легко порівняти і вибрати найбільш вигідний варіант. Окрім цифр, стаття занурюється в прогнози та аналіз, пропонуючи цінну інформацію про сильні та слабкі сторони обох команд. Цей розділ прогнозу допоможе вам прийняти більш обґрунтоване рішення під час розміщення ставки. На цьому все не зупиняється! В огляді вдумливо згадуються веб-сайти, які пропонують прямі трансляції, ідеальні для тих, хто хоче спостерігати за розгортанням усіх подій. Загалом ця стаття дає повну картину матчу Румунія – Україна, від коефіцієнтів ставок до думок експертів і варіантів трансляції. Однозначно рекомендую перевірити це всім ентузіастам Євро-2024!


Ответить

Вернуться в «Игры»